Refleks Helse
 
Hva kan vi hjelpe med?
Peker Akupunktur
Peker Refleksologi/soneterapi
Peker Øreakupunktur
Peker Ki terapi/naturmedisin
Peker Massasje. Trigg. Strech
Peker Slankeprogram
Peker Medisiner
Peker Matintoleranse
Peker Rusavhengighet
Peker Prisliste
 

 

VELKOMMEN TIL REFLEKS HELSE

Medisiner.

Vi bruker våre medisiner i alle typer behandlinger, og medisinene kan brukes av de fleste mennesker og dyr. Voksne, barn, gravide, ammende mødre, barn og dyr.  Når det gjelder dosering: Snakk med en terapeut.

Reaksjoner: Det kan fremprovoseres reaksjoner som uro, ubalanse i mage, tretthet, kvalme, hodepine og utslett. Slike reaksjoner er normale da prosesser settes i gang for å gjenopprette kroppens ballanse!

Våre medisiner er laget fra naturens eget kjøkken. Urter, bær og andre naturlige igredienser. Mest mulig fra den norske flora, men noe må dog hentes utenfra. Produktene er produsert etter GMP standard. Good Manufacturad Standard.

På grunn av endringer i miljø og kosthold har store deler av våre plager og lidelser sin årsak i fordøyelsessystemet. Vi starter derfor de fleste behandlinger med å rense og styrke mage og tarmfunksjon slik at fordøyelsen fungerer optimalt.  Lax plus, Ingefær og Urilan.  Pris for tiden kr 555,-
Prosessen varer normalt fra 17-24 dager.  Men kan ved enkelte tilfeller vare lenger, og dermed også koste mer. F.eks. Parkinson pasienter vil ofte kreve vesentlig større doser og lengre tid for å løse tarmproblematikken.  

Rens består av: Kr 597,-

Medisiner.

 

 

Etter dette ønsker vi å rense og styrke de store organene som nyre, lever, galle og bukspytt kjertel.

Så er vi klare for å spisse medisinene mot den faktiske lidelsen

Ønsker du å se litt av virkeområde på våre produkter, samt priser?

Klikk her for å gå til våre produkter

 
 
Selbach IT

Denne siden er levert av Selbach IT - post@selbach.no - Copyright 2011 Refleks Helse
Refleks Helse