Refleks Helse

Peker Rusavhengighet
Peker Prisliste

VELKOMMEN TIL REFLEKS HELSE

http://www.mamut.net/herbaplusas/bread-smal.jpgMatintoleranse - En av vår tids største helseproblemer?
Så mange som 45% av oss kan lide av en matintoleranse.

Dette er vår største terapihindring og symptomene kan være:
Angst, artritt, astma, konsentrasjonsvansker, sengevæting,oppblåsthet, bronkitt, cøliaki, kronisk utmattelsessyndrom,
forstoppelse, cystofibrose, depresjon, diare, fibromylagi,magekatarr, hodepine, hyperaktivitet, betent tarm, søvnløshet,
irritabel tarmsyndrom, kløende hud,  migrene,søvnforstyrrelser, ødem (vannoppsamlinger), vektproblemer m.m.

Våre matintoleranse-tester er av høyeste kvalitet.
Testene er svært nøyaktige og vil påvise eventuelle IgG matrelaterte antistoffer for en rekke forskjellige matvarer.

Du kan velge mellom 80, 120 eller 200 matvarer. Vi tar en blodprøve av kapilærblod. (Stikk i fingen) Testen sendes til Cambridge, og vi mottar svar etter ca 14 dager.

Vi tilbyr 3 ulike tester:
Test 80 skandinavia - Tester for 80 matvarer, Tilpasset et skandinavisk kosthold.
Test 120 - Tester for 120 matvarer.
Test 200 - Vår mest omfattende test som dekker 200 matvarer.

Hva tester vi

Testene koster henholdsvis kr 2.595,- 2.990,- eller 3.450

I tillegg kommer kr 400,- dersom du ønsker en samtale med Sissel Brustad

Dersom prøvene blir negative refunderes størstedelen av beløpet  -  kr 700,-

Ønsker du en "sjekkliste"  for om du kan ha en matintoleranse? Send oss en mail, så får du en i postkassen din!

Vi er så heldige at vi har fått i gang et sammarbeid med Sissel Brustad.

alt      Sissel Brustad har siden 1994 jobbet med ernæring i teori og praksis, med matvareallergi/-intoleranse som spesialområde. Hun har også god erfaring med andre pasientgrupper der kostbevisstgjøring er en viktig del av behandlingen. Sissel jobber til daglig som Ernæringsveileder på kontoret ved Thorøya Helsepark i Sandefjord, ved Balder-Klinikken i Oslo eller har telefonkonsultasjoner for pasienter ut over disse områdene. Hun har gjennom 10 år hatt sin egen matspalte i fagbladet AstmaAllergi, som er Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) sitt blad. Hun holder også jevnlig matvareallergikurs rundt om i landet, i regi av bl.a. NAAF.

De siste årene har Sissel arbeidet mye ut mot media, multimedia, helsepersonell, institusjoner, legemiddelindustrien, matvareindustrien, interesseorganisasjonene og privatpersoner. Mye av jobben har vært å undervise, ha fagseminarer, samt praktiske og teoretiske kurs rundt om i landet.

Sissel Brustad er et kjent fjes via media når matvareallergi er tema. Hun har ofte opptrådt på TV, radio og diverse ukeblader, der jobben har vært å lage allergitilpasset mat, samt gitt informasjon rundt området. Hun har blant annet ofte gjestet TV2 sitt program, «God Morgen Norge» og vært TV2 sin «Matvareallergiekspert» gjennom mange sendinger.

Brustad er grunder og forfatter av den interaktive kokebokserien MinMat for allergikere og matpakkeboken som ble utgitt i 2010.

Selbach IT

Denne siden er levert av Selbach IT - post@selbach.no - Copyright 2011 Refleks Helse
Refleks Helse