Refleks Helse
 
Hva kan vi hjelpe med?
Peker Akupunktur
Peker Refleksologi/soneterapi
Peker Øreakupunktur
Peker Ki terapi/naturmedisin
Peker Massasje. Trigg. Strech
Peker Slankeprogram
Peker Medisiner
Peker Matintoleranse
Peker Rusavhengighet
Peker Prisliste
 

 

VELKOMMEN TIL REFLEKS HELSE
| Print |

altKlassisk massasje / Idretts massasje
Mange ønsker en god og dyp massasje. Vi foretar klassisk massasje eller idretts massasje av hele eller deler av kroppen.. Dette løser opp stiv og vond muskulatur, og øker blodomløpet betraktelig

Tidvis kan det være svært nyttig å blande behandlingsformene slik at du får mest mulig utbytte av timen din.

 

 

 

Kopping
Dette er en gammel behandlingsform som nå har fått sin rennesanse pga. sin gode effekt. Det er flere måter å "koppe" på, men vi jobber etter refleksologiske prinsipper.

Triggerpunkt og streching
Bygger på klassisk massasje, og  vi kombinerer ofte  med dette i avslutningsfasen. Samtidig bruker vi også trigg og strech som avslutning på andre behandlingsformer.

Det er forskjell på å behandle myk og vond muskulatur, og stiv og vond muskulatur. Er muskulaturen så stram at den ikke har skikkelig blodgjennomstrømning, må vi ofte "rive" bindevevet løs på en slik måte at muskelen får arbeide på en god måte. Dette kaller vi for streching.

Vi bruker triggerpunkt for å få muskulaturen til å "slippe". DVS. at vi endrer nerveimpulsene til  hjernen for å få smertene til å slippe taket.

Smerteimpulser er endel av kroppens eget forsvar!

Svangerskapsmassasje
Her masserer man på en måte spesielt beregnet på kvinner i ”lykkelige omstendigheter”

Behandling med grønnleire.

Leirens egenskaper:
Den grønne leiren er betennelse dempende, og er svært lindrene på muskel og ledd plager. I tillegg er den avgiftene og drenerende og absorberer frie radikaler, noe som gjør den ypperlig til cellulitt behandlinger.

Fra egypterne, tidlig i romertiden, og frem til i dag har leiren vært brukt til skjønnhetsbehandlinger av ulike slag. Den er en selskreven ingrediens i ansiktsmasker på grunn av sine rensende og gjennoppbyggende egenskaper.

Leiren blir ikke bare brukt til hele kroppsbehandlinger, men også som omslag på f.eks. tennis albu, musearm, og reumatiske plager

SPA. Luksus behandling.
Du blir peelet over hele kroppen, smørt inn med leire, pakket inn i plast og nyter behagelig musikk. Så er det tid for en dusj, før en får 1,5 time med massasje. Fantastisk for kropp og sjel. Behandlingen blir utført av Ann-Turid.

Viktig etter all behandling.
Drikk mye vann. Kroppen trenger det i en renselse prosess, og effekten av behandling blir vesentlig bedre.

 
Selbach IT

Denne siden er levert av Selbach IT - post@selbach.no - Copyright 2011 Refleks Helse
Refleks Helse